Büyükçekmece Hurdacı

 Geri dönüşüm her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Vaktiyle kullanıp eskiyince bir kenara attığınız hurdaları oturduğunuz yerden kolayca satabilme imkanı sağlıyoruz. Hurda madenleri değerinde satarak ek gelir elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Demtaş Metal piyasanın oldukça üzerinde teklifleriyle her türlü madeni hurdayı adresinizden almaktadır.



Hurda ne demektir?
Hurda; yoğun kullanım sonucunda ömrünü tamamlayarak artık kullanılmayacak hale gelen her türlü malzemenin eskimiş halidir. Ayrıca üretimden arta kalan tüm madenler ve plastik artıkları hurda sınıfına girmektedir. Metal hurdası diğer malzemelere göre daha değerlidir. Zira geri dönüşüm yapılarak ham madde halinde yeniden işlenmeye imkan sağlamaktadır.

Dünya sürekli değişim ve gelişim halindedir. Özelikle teknolojik gelişmeler insanların kullandığı alet ve eşyalardaki hızlı değişimler hurdacılık piyasasının oluşmasını sağlamıştır. İş yerlerindeki dekorasyon veya yenilenme sürecinden sonra ortaya çıkan eski ürünler, evlerde artık kullanılamayacak durumdaki eşyalar kısacası tüm eski ürünler hurda olarak adlandırılmaktadır. Toplanan hurdalar bizim gibi büyük hurdacılar tarafından ayrıştırılmaktadır. Yeterli miktara ulaştığında hurda fabrikası denilen işletmelere gönderilmektedir.

Savaşlar sonrasında ortaya kaynak sıkıntıları geri kazanımın temellerini atmıştır. Hurdaların ülkemize ve gelişmiş tüm ülkelere katkısının büyüklüğü tartışılamaz. Cevherin doğadan çıkarılarak bir ürün ortaya çıkarmak oldukça maliyetlidir. Hurdadan dönüşütürülmesi ise büyük deresede enerji tasarrufu sağlar. Süreci hızlandırarak maliyeti düşürmektedir.

Geri Dönüşüm ne demektir?
Geri dönüşüm; yeraltı kaynaklarının gereksiz kullanılmasının önüne geçmektir. Kaynakların doğru şekilde kullanılması, hem ekonomik hem de ekosistem için zorunludur. Geri dönüşüm, atık çöp miktarini azaltarak doğayı korumaya yardımcı olmaktadır.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan, çevre kirliliğiyle mücadelede en etkili yöntemlerin başında gelmektedir.

Hangi maddeler geri dönüştürülebilir?
Bakır, alüminyum, demir, krom, kurşun, nikel gibi tüm madenlerin yanı sıra plastik, cam ve kağıt geri dönüştürülebilir maddeler arasındadır. Özellikle değerli metaller ülke ekonomisine geri kazandırılmaktadır.

Hurdacılığın önemi nedir?
Malzemelerin toprağa karışması çevre kirliliğine sebep olurken, geri dönüştürülmemesi de büyük oranda enerji kaybına sebep olur. Hurdacı; doğal kaynakların korunmasını sağlar. Doğayı ve çevreyi korur. Doğal yaşamanın sürdürülebilirliğini uzatır. Enerjiden tasarruf edilmesini sağlayan hurdacılık önemli bir meslek dalıdır.

Demtaş Metal:
Demtaş Metal geri dönüşüme destek veren kurumsal bir firmadır. Büyükçekmece hurdacı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Alüminyum, bakır, plastik, krom, sarı pirinç ve kablo hurdası almaktadır. Yüksek tonajlı hurda alımı ile geri dönüşüme katkıda bulunmaktadır. Yurt genelinde hurda alımı yapmak amacıyla profesyonel ekipler oluşturmuştur. Böylelikle hammadde ihtiyacını karşılamak maksadıyla yurt dışına ödenen dövizin Türkiye sınırları içerisinde kalmasına yardımcı olmaktadır.

Hurdalar; çeşitlerine ve içerdikleri materyallere göre farklı kategorize edilmektedir. Büyükçekmece hurda fiyatları hesaplanırken malzemelerin cinslerine önem verilmektedir. Elinizdeki hurdaları satmak istediğinizde bizi arayabilirsiniz.

Büyükçekmece hurdacılık firması olan Demtaş Metal 7/24 hizmet vermektedir. İstanbul, Büyükçekmece’de hurdanın kilosu ne kadar? Öğrenmek mi istiyorsunuz? Satışını gerçekleştirmek istediklerinizin bir kaç farklı açıdan fotoğrafınız çekin. Daha sonra hurdanızın resimlerini bize göndererek teklif isteyebilirsiniz. Uzman eksperlerimiz tarafından değerlendirildikten sonra en kısa sürede teklifinizi oluşturuyoruz.

Yalnızca ilçenizde değil, İstanbul’un tamamında deneyimli personellerimizden hizmet alabilirsiniz. Bina yıkımı, fabrika sökümü, çelik çatı sökümü yapıyoruz. Kesim, yıkım ve söküm işlerini başarıyla tamamlıyoruz. Endüstriyel mutfak malzemeleri, az kullanılmış hurda jeneratör, radyatör alımları yapıyoruz. İkinci el klima, 2.el raf hurdası, chiller soğutma grubu gibi bir çok malzemeyi değerinden taviz vermeden nakite çeviriyoruz.

Her nevi hurda alım satım için İstanbul hurdacı www.demtasmetal.com adresindeki telefon numaramızdan iletişime geçebilirsiniz.

Büyükçekmece hurdacılar sitesi nerede?

Büyükçekmece/İstanbul yakınlarında hurda alan yerler arasında en yüksek fiyatı veriyoruz. Geri dönüşüm ve hurdacılık firmaları içinde yeterli tecrübeye sahibiz. Uzun yıllardır hizmetlerini sürdüren, köklü bir geçmişimiz var. Hurdaların çeşitleri ve değerleri hakkında uzmanlığa ulaştık.
Müşterinin zararını önleyerek daha kârlı bir ticareti yapmasını sağlamaktayız. Dolayısıyla en çok tercih edilen hurda atık geri dönüşüm firmaları arasında yer alıyoruz. Bütün alımlarımızı kapıda nakit ödemeyle gerçekleştiriyoruz.

Büyükçekmece’de hurda satışı nasıl yapılır?
En yakın büyükçekmece hurdacı telefon numarası ile irtibata geçerek tahmini tekliflerimizi değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Onaylamanız durumunda bölgenize en yakın hurda alım araçlarımızı gönderiyoruz. Mobil ekiplerimiz sizinle yüz yüze görüştükten sonra, uzmanlarımız hurdanıza güncel fiyatlar ile değer biçmektedir. Ödemenizi tamamlayıp, malzemeleri ayrıştırma tesislerimize taşımaktadır.

Büyükçekmece hurdacısı hangi malzemeleri alır?

Demtaş İstanbul Büyükçekmece hurdacısı olmanın yanı sıra geri dönüşüm fabrikaları ile anlaşmalıdır. Dolayısıyla her çeşit hurda metal alımı yapmaktadır. Bakır hurdası, alüminyum hurdası, kablo hurdası, inşaat demir çubuğu, krom ve sarı pirinç alımı ve satımı yapıyoruz.